En powerbank gir deg strøm overalt du ferdes

19 januar 2020
Mathias Bjelland
En powerbank gir deg strøm overalt du ferdes

Fordelene ved å eie en powerbank (eller to)

Selv om velstanden rundt har økt med årene, betyr det ikke nødvendigvis at vi slutter å klage. Når vi har blitt bedre, har vi ganske enkelt funnet nye ting å klage på. Vi kan ikke lenger klage på å bli fortrengt av krig eller naturkatastrofer eller sulte i hjel, så nå klager vi på at telefonene våre går tom for batteri før middag, så vi ikke kan ta bilder av middagen vår til Instagram.Uansett hvor bortskjemt det kan virke, er dette likevel vår tids bekymring.

For å motvirke denne økende bekymringen for å gå tom for batteri midt på dagen, har noen mennesker kommet på geniale løsninger. En av dem, som også er en av de enkleste av alle, er en powerbank. En powerbank er en butikk med elektrisk kraft som er spesielt designet for smarttelefoner. Når telefonen begynner å gå tom for batteri og det ikke er noe strømuttak, kan du bruke en powerbank til å lade telefonen delvis eller i sin helhet. Du finner de hos https://batterionline.no til rimelige priser.

En powerbank blir nesten som et ekstra batteri

Powerbank kan være en virkelig livredder hvis du er i en klype. For eksempel, hvis du gjør en langrennsstasjon for jobb eller bare for moro skyld og du glemte å ta med et adapter for å lade telefonen mens du kjører, og du også trenger at telefonen din skal gi deg veibeskrivelse, kommer telefonen til å bruke opp alt batteriet lagres veldig raskt.

Hvis du trenger å lade telefonen, må du stoppe et sted med en stikkontakt og vente på at telefonen skal lade før du går på vei igjen. Men med en powerbank er ikke alt dette lenger. Hvis telefonen din går tom mens du fremdeles har halvparten av veien igjen, er alt du trenger å gjøre å koble telefonen til powerbank, og powerbank vil gjøre resten.

Flere nyheter