Gjør noe med hårtapet

28 april 2020
Johanne Hansen
Gjør noe med hårtapet

For de fleste menn, er det å miste håret en naturlig del av det å bli eldre. Det er hormonelt betinget, og ofte så går hårtapet i arv, gjennom generasjoner. Hvis du har hatt en skallet bestefar, og en skallet far, så er det store sannsynligheter at også du, vil oppleve en gradvis uttynning av manken hen over årene. Det er likevel store forskjeller på når man begynner å merke en gryende måne, eller voksende viker. Noen beholder håret gjennom hele livet, mens andre begynner å bli skallet allerede i 20 årene. Spesielt hvis du er ung, så kan det være problematisk når håret begynner å falle av. Håret er nemlig en stor del av ens identitet, og mange vil få noe som minner om en identitetskrise, hvis de opplever hårtap mens de fortsatt er i 20 årene. 

 

Hvis du synes at du er alt for ung til å bli skallet, så er det godt å vite, at du faktisk kan gjøre noe med det. Det finnes nemlig behandling mot hårtap som virker. Pure Grow har utviklet en naturlig behandling, helt uten bivirkninger, som kan bremse hårtapet. Du får best effekt ved å tilføre håret et kombinasjonsbehandling, hvor du masserer de utsatte områdene med et koncentrat. Dette vil øke blodsirkulasjonen i det utsatte området, og sørge for at tilgangen til næring øker i hårsekkene. På denne måten reaktiveres de hvilende hårsekkene, og begynner å vokse igjen. Samtidig tilfører du næring innenfra, gjennom et kosttilskudd, som er utviklet med tanke på hårets sunnhet. Behandlingen komplimenteres med Pure Grows egen shampoo, som sørger for å sikre maksimal effekt av koncentratet. 

Du vil oppleve at håret blir styrket, og voksere seg sterkere enn noen gang, i løpet av kort tid. 

Du kan også selv påvirke håret, ved å leve et sunt og balansert liv. Unngår nikotin, og for mye alkohol, spis sunt og variert og prøv å skap den nødvendige ro i hverdagen. Stress er helt klart en faktor som kan påvirke hårtapet i negativ forstand, da stress gir grå hår, og samtidig skaper større risiko for uønsket hårtap. 

 

Flere nyheter