Har du akkurat startet virksomhet?

14 september 2020
admin

Har du akkurat startet virksomhet?

Når du akkurat har startet din egen virksomhet er det mange ting du skal tenke på. Og hvis du driver med import og eksport, eller kanskje begge deler er det enda mer du skal tenke på. Kanskje driver du ikke med hverken import eller eksport, men du får produsert varer lokalt i Norge som du sender til kunder over hele verden.

Da er det innmari viktig at du velger et fraktfirma så tidlig som mulig i prosessen med å sende. Loyalitet er en stor ting for disse frakt-firmaene og hos for eksempel ups kan du få veldig fine avtaler hvis du oppretter en virksomhets-avtale med dem helt fra starten av virksomheten din sin leveringshistorie.

Hvorfor ups og ikke andre firmaer?

Det er selvsagt mange grunner til å velge enten det ene eller det andre og i bunn og grunn er det kanskje ikke så veldig mye forskjell mellom de ulike mulighetene. Med med ups har du utrolig mange muligheter når det kommer til typer leveringer, leveringstid og priser, og det er noe som betyr at du kan være ekstra fleksibel i forhold til kundene dine og være fleksibel i forhold til leveringen til kundene. Du kan for eksempel tilby en standard pris på levering, og tillate deg å bruke en billigere variant som gir deg overskudd til å tilby mer loyale kunder raskere levering.

Ups gir deg mulighet til å gi loyale kunder ekstra

Med en firma-avtale kan man få en bedre pris enn hvis man sender pakker privat. Det er som nevnt over en type avtaler som gir deg mulighet til å ikke tjene penger på det du tar betalt for levering, men du kan velge å flytte pengene rundt ved å bruke billig ups levering hos noen kunder og en dyrere ups levering hos andre kunder, men kreve det samme i betaling.

Flere nyheter