Hva er egentlig gode sko?

04 juli 2022
Johanne Larsen

editorial

Lurer du på hva som egentlig er gode sko og hva det innebærer? Hvorfor er det egentlig viktig å gå i gode sko? Alt dette skal vi undersøke litt nærmere her, så du kan finne gode sko som passer perfekt til nettopp dine behov. Det er kanskje ikke akkurat det du trodde det var! 

Hva skal jeg velge? 

For hva skal man egentlig velge for å finne frem til gode sko? Det er nok ingen hemmelighet at det mange vurderer som pene sko, som høye hæler eller lekre støvletter, kanskje ikke akkurat er det som gir best fothelse for de aller fleste. Derfor er det viktig å sette seg litt inn i hva gode sko er, og hva dine føtter trenger.

Føttene er nemlig under svært mye belastning hver dag, og de trenger litt hjelp for å kunne få den støtten de trenger. Derfor er det lurt å prioritere gode sko – problemer her kan nemlig forplante seg oppover i kroppen, fordi føttene trenger god støtte. 

Ortopediingeniør

Få spesialtilpasset sko til dine føtter

Det er faktisk sånn at vi ikke alle har helt like føtter eller behov, og derfor er det ikke sånn at man bare kan ta på seg et par ‘gode’ sko fra en hvilken som helst skobutikk og tenke at det er helt perfekt. Nei, det er faktisk mange av oss som har behov vi kanskje ikke helt er klare over når det kommer til føtter og fothelse.

Dette er noe en Ortopediingeniør kan hjelpe deg med å avklare, og denne kan også hjelpe deg med å få laget en spesialtilpasset såle til nettopp dine behov, så du kan bruke den i sko og få den støtten og komforten du trenger. Føttene våre trenger som nevnt mye støtte, og dette kan være et svært viktig grep mot god fothelse. 

Flere nyheter