Kreative løsninger med lys

04 april 2022
Maria Laugesen

editorial

Hvordan kan du bruke dekorasjonsbelysning i hjemmet for å skape flotte detaljer og en helt særlig atmosfære? Det kan du bli mye klokere på her.

Populære LED strips

LED strips er en type bånd med små LED-lys som har eksistert i mange år, og som de seneste årene har vært svært populære i både Norge og utlandet. Årsaken til dette er nok at de på samme tid er veldig enkle å anvende, og gir et utrolig flott og kreativt uttrykk.

LED strips kan monteres direkte på vegg, tak, møbler og andre overflater ved hjelp av tapen på baskiden. Det gjør det mulig for alle å montere det trygt og enkelt på egen hånd, nesten hvor som helst i hjemmet. De finnes i både varme, kalde og nøytrale nyanser, og du kan tilmed få varianter som lyser i røde, grønne eller blå farger.

De kan brukes både inne og ute, og du kan få smarte løsninger med dimbare lys eller lys som slår på automatisk når du setter føttene i gulvet.

12v led strip

En holdbar løsning

I tillegg til å være smarte, stilige og kreative, så er LED strips 12v også en veldig holdbar og miljøvennlig løsning. De bruker nemlig opptil 80% mindre strøm enn de gamle, «tradisjonelle» glødepærene, og det på tross av at de er like effektive. 

De lyser rundt 20.000-50.000 timer før de må byttes ut, og det betyr at du kan vente 10-15 år med å skifte! Derfor er de både gode for miljøet, og sparer deg for penger både når det gjelder innkjøp, men også når det gjelder forbruk av strøm i hjemmet ditt.

Du kan bruke de stilige LED strips over kjøkkenbenken, under taket, langs gulvet, på hyller eller andre spennende steder. Det er virkelig bare fantasien som setter grensen, så du har rik mulighet for å være kreativ.

Flere nyheter