Produksjon av stillas på Sunnmøre

08 oktober 2020
admin

Produksjon av stillas på Sunnmøre

Når det kommer til å være ansvarlig forbruker er det å velge lokalt viktig. Det å støtte lokalt er det flere grunner til å prioritere, både når det kommer til bærekraftighet og leveringstider. Tidlig i 2020 ble aluminiums-produksjonen flyttet til Sunnmøre og utføres av topp-moderne CNC-maskiner og sveise-roboter. 

En norsk produksjon med bruk av roboter sikrer ikke bare høy kvalitet, men også priser som er konkurransedyktige og kortere leveringstider. Det virker kanskje rart å snakke om bærekraftighet og etikk når det dreier seg om å leie eller kjøpe stillas, men er det faktisk ikke. Det er det vi trenger å gjøre faktisk.

Tenke det inn i absolutt alt og absolutt alle valg vi tar. Det er viktig å se på hvor tingene blir laget og det at det blir laget lokalt i Norge gjør at man både kan være sikker på kvaliteten, arbeidsforholdene til arbeiderene og at det ikke er for mye eller unødvendig transport inne i bildet.  

Stort lager og korte leveringstider

Det er viktig for Strand Stillas å levere omgående etter at kunden har bestilt! Folk kan ofte ikke bruke tid på å vente når de er midt i en prosess eller prosjekt og derfor har de store lagre med stillas. De leverer både med båt og bil, noe som er greit når de har produksjon på Sunnmøre. Kort leveringstid og stor kapasitet på lager gjør dem faktisk ganske unike og absolutt konkurransedyktige. 

Kompetanse og pasjon

Det å handle med folk som er gode til jobben sin er en ting, men å handle med folk som elsker jobben sin er en helt annen ting. Strand Stillas AS er et av de stedene der pasjon og kompetanse går hånd i hånd. De startet i 2002 og har helt siden den gangen tilbud både profesjonelle kunder og bedrifter og private kunder veiledning, salg, utleie og montering av stillaser.

Flere nyheter