Sånn får du drømmesoverommet med en god seng

02 mars 2022
Johanne Larsen

editorial

En god seng er faktisk kanskje det som skal til for å skape det soverommet du alltid har drømt om. Det skal vi se litt nærmere på her så du kan velge helt riktig, og finne den sengen som passer perfekt til ditt drømmesoverom. 

Velg en luksuriøs seng 

Sengen er soverommets absolutte midtpunkt, og derfor er det kanskje naturlig at en god seng er alfa og omega for et flott soverom. Her er det viktig å velge riktig for å få det uttrykket du vil ha. Hvis du drømmer om et luksuriøst soverom med hotellfølelsen, kan du kanskje velge det lille ekstra med en regulerbar seng. Disse finnes i flere størrelser, blant annet om enkeltseng i 90×200 regulerbar seng. Dermed kan man finne en regulerbar seng som passer perfekt til ens behov.

seng

Som navnet kanskje tilsier, er dette en seng som man enkelt kan justere etter behov, og den har en motor som gjør at man kan heve eller senke ulike deler av sengen. Det er med andre ord den perfekte sengen for deg som har ryggproblemer, liker å lese på sengen, er gravid, når man er forkjølet, hvis man har hofteproblemer eller kanskje til og med snorker. En regulerbar seng kan være redningen i mange av disse tilfellene. 

Velg tekstiler som passer inn 

Når du har valgt riktig seng og funnet den perfekte fasthet på madrassene, så er det også viktig å velge tekstiler som binder soverommet sammen. Dette er noe man også enkelt kan skifte ut, hvis man vil ha et nytt uttrykk, kanskje fra sesong til sesong. Velg gardiner som passer til uttrykket du ønsker, som samsvarer med farge på veggen og finn pynteputer og et teppe til enders på sengen som passer inn og skaper harmoni i farger og teksturer. Da kan du enkelt oppnå den lekre hotellfølelsen på soverommet. 

Flere nyheter