Sånn får du orden på detaljene i hjemmet ditt

29 september 2021
Johanne Larsen

Når du skal pusse opp eller bare få boligen til å se litt freshere ut, er det faktisk lurt å fokusere på detaljene. Det er nemlig i detaljene man finner mange av de tingene som er avgjørende for at boligen skal fremstå flott og respektabel. Her skal vi se litt nærmere på noen av de tingene du kanskje har glemt, eller oversett. 

Ikke overse noe!

Å fokusere på detaljene handler i stor grad om ikke å overse noe. Det er nemlig mange som har en tendens til å bli litt husblinde. Ikke bare mange, det har de fleste faktisk en tendens til. Det handler om at man blir så vant til omgivelsene, at man kan venne seg til ting som er litt på halv tolv. Bare tenk på soverommet. Der har langt de fleste en krakk eller stol, som det samler seg en haug med tøy på som vi aksepterer som en del av innredningen, men sånn trenger det ikke å være. 

Det gjelder å sørge for at alt har sin plass, hvis man vil unngå rot og detaljer som ikke er så skarpe som de kanskje kunne ha vært. Planter, pene håndklær, ordentlig sengetøy og pledd, er bare noen detaljer som du med fordel kan skifte ut, hvis det begynner å se litt lurvete ut hjemme hos deg. 

Ikke glem loftet 

Loftet er et av de områdene i huset man ofte overser. Det blir fort et uforbederlig roteområde, men det trenger det faktisk ikke å være. Man kan med fordel lage både systemer og orden på loftet, for å sørge for at det blir et område som faktisk kan brukes til noe, selv om det bare er praktisk oppbevaring.

Området rundt loftet er også avgjørende. Bare det å finne en flott loftstige, som passer til resten av huset eller leiligheten, kan bidra til å løfte helhetsinntrykket. 

Flere nyheter