Stort online utvalg av flotte wallstickers

20 mai 2019
Maria Laugesen
Stort online utvalg av flotte wallstickers

Vil du skape noe nytt og spennende i din innredning, føler du at rommet mangler liv og farger, eller vil du bare ha noe personlig og unikt i hjemmet? Da kan wallstickers være en helt opplagt mulighet! Wallstickers er en type klistremerker som kan monteres direkte på veggen og fester på stort sett alle underlag som for eksempel tapet og maling. Det betyr at de lett kan festes på veggen i de fleste hjem, og som bonus er de enkle å fjerne igjen hvis du skifter mening. 

Wallstickers finnes i mange forskjellige fasonger og varianter. Et populært valg som anvendes i mange norske hjem er for eksempel bokstaver, tekster og sitater. Her er det vanligvis slik at du får én wallsticker med gjennomsiktige stykker mellom bokstavene, slik at den er enkel å montere uten å måtte tenke på mellomrom og lignende. Du kan for eksempel få morsomme sitater, kjærlige ord, inspirerende tekster, sanger og mye mer. Men wallstickers finnes selvfølgelig også med andre motiver. Det kan være små stickers formet som hjerter, stjerner eller lignende, eller det kan være wallstickers av personer og folk. Det kan være motiver av dyr, planter eller landskaper, eller flotte skylines fra noen av verdens største byer. Verdenskart er en utrolig populær type wallsticker, og det samme gjelder for wallstickers fra gatekunstneren Banksy eller andre kjente kunstnere.

Derfor kan wallstickers være alt fra søte og morsomme til vakre eller inspirerende. Du kan plassere og kombinere de som du ønsker det, og det gir en fantastisk mulighet til å skape personlig og unik innredning. På Sohu-Shop.no kan du finne et herlig utvalg av wallstickers i høy kvalitet, som er enkle å montere og ser veldig flotte ut. Finn dine favoritter og bruk de i ditt eget hjem på soverommet, kjøkkenet, barnerommet eller i stuen. Det er helt opp til deg!

Flere nyheter