Få bedre lukt i hjemmet ditt med Air Wick

20 desember 2020
admin

Få bedre lukt i hjemmet ditt med Air Wick

Når vi er mye inne er det utrolig viktig at vi tenker på luftkvaliteten i de rommene vi oppholder oss i. Men det er ikke alltid at vi er så flinke til å pone vinduer for å lufte ut eller tar andre grep når det handler om luftkvalitet eller hvordan det lukter hjemme hos oss.

Men enten man velger friske blomster eller for eksempel Air Wick er det lette måter å gjøre hjemmet litt mer frest på. Om sommeren holder vi ofte vinduer og dører åpne, vi har frisk frukt liggende, vi har ofte mer blomster og urter både ute og inne, og luftkvaliteten er bedre på grunn av det. Ofte lukter hjemmene våre av frisk sommer, men når høsten kommer, vinduene og dørene lukkes og blomstene dør for sesongen er det ikke like frest inne lenger.

Men det kan man heldigvis gjøre noe med. Kjæresten min er ikke like glad i høst og vinter som jeg er, så vi har prøvd så godt vi kan å få til noe der vi gjør det så sommerlig som mulig hjemme hos oss. 

Behold sommeren i hjemmet litt lenger

Nesten uansett hvilken lukt man forbinde med sommer går det an å finne en lukt fra Air Wick som representerer nettopp det man drømmer om når man drømmer om sommer. Vi kjøpte lavendel, for det er det kjæresten min liker aller, aller best, men hvis jeg skulle velge ville det nok mer vært sitron. 

Det at det lukter sommer inne gjør jo ikke noe med sesongen ute, men det kan inspirere bittelitt til å rette tankene mot varmere og lysere tider selv om snøen daler ned utenfor og mørket har senket seg over oss for alvor. Det hjelper faktisk på humøret, det er det beste jeg kan si.

Flere nyheter