Find din beste fraktløsning

04 april 2020
Maria Laugesen
Find din beste fraktløsning

Hva gjør du når du skal sende en pakke? Mange velger kanskje det fraktselskapet de kjenner fra før og velger en litt tilfeldig fraktmetode. Men i noen tilfeller betyr dette altså at man ender opp med en løsning som er unødvendig dyr eller tar alt for lang tid. Faktisk kan du spare både mye tid og penger på å undersøke markedet, før du velger en fraktmetode. Det finnes nemlig mange selskaper og muligheter på markedet, og det er utrolig stor forskjell i pris og vilkår på de ulike muligheter.

Det trenger verken være vanskelig eller tidskrevende å gjøre dette. Hos Billigpakke.no har de nemlig allerede gjort mye av jobben for deg. De har samlet informasjon om alle fraktløsninger hos en lang rekke forskjellige selskaper på markedet. Her kan du blant annet set tilbud fra PostNord, UPS, DHL, Posten og mange flere. Altså anerkjente selskaper som håndterer forsendelser både i Norge og i utlandet. Da trenger du ikke selv besøke hver enkelt hjemmeside for å sammenligne løsninger, men kan få det hele samlet på én plass.

For eksempel kan du bruke siden til å finne den beste løsningen fra et spesifikt selskap frem for å sammenligne alle. Dette kan du blant annet gjøre med det nordiske selskapet PostNord. Her starter du med å gå inn på https://billigpakke.no/postnord. På denne siden må du angi hva du ønsker å sende – om det er et brev, en pakke, en pall eller kanskje tilmed en container. Etterfølgende må du opplyse hvor pakken skal sendes fra og til. Med disse informasjoner sørger systemet da for å finne frem alle de relevante muligheter fra PostNord til deg. Da kan du se en liste over de, og du kan lett få overblikk over de forskjellige alternativer. Det gjør det mye enklere å sammenligne og velge det beste for deg.

Flere nyheter